marți, 18 august 2015

Stranded Deep

Posted by Kepler on 12:17:00

Azi vom vorbi despre un joc mai puţin cunoscut:Stranded Deep.Este un joc.....fain.Are o grafica frumoasa si e de tip Surival.

Stranded este un joc de aventură 3D, dezvoltat de Software Unreal. Scopul principal al jocului este de a supraviețui Robinsonade pe o insulă periculos și de a găsi o modalitate de a se întoarce acasă.

Jocul este liber pentru a descărca și juca.

A doua tranșă de jocul a fost lansat sub licența Creative Commons CC-BY-NC-SA (cod sursă).

Jocul nu are modul de campanie, dar modul de "insulă aleatoare" este înfășurat într-o poveste în care jucătorul este naufragiat pe o insulă abandonat. Managementul resurselor este o componentă vitală de joc, deoarece caracterul jucătorului are o nevoie constantă de hrană și apă, și are să doarmă. Jocul are un ciclu de zi și de noapte. Dormit în aer liber rănește player, alimente neprocesate nu este foarte eficient împotriva foametei și a animalelor agresive amenință player. Astfel încât jucătorul este obligat să adune resurse cum ar fi ramuri, pietre și viță de vie pentru a construi instrumente, clădiri și arme. Fiecare clădire care este terminat va debloca un alt, clădire mai sofisticate, până când jucătorul este capabil de a construi o plută pentru a scăpa de pe insulă și să ajungă patria sa.

Terenul în joc este complet modificabil.

Există de asemenea, unele mini-misiuni, cum ar fi salvarea păsărilor kiwi sau lupta cu un pachet de sânge sete răpitoare sub o limită de timp. Astfel de hărți personalizate pot fi create cu editorul harta built-in. Mai multe dintre aceste hărți fan-fabricate pot fi descărcate de pe pagina de start irecuperabile. Deși există unele limitate, cum ar fi oprirea nevoia de hrană, apă și somn, nici un fel de-a spune povestea este limitat la un singur mesaj de informare, după harta a început și design teren creativ.

Datorita succesului neașteptat de irecuperabile, Peter Schauss început să lucreze la sequel irecuperabile II la sfârșitul anului 2003. Dezvoltarea intrat stadiu alpha publice în decembrie 2005. Dar totuși, lansarea versiunii finale nu sa întâmplat până în iunie 2007. El a furnizat un modificare suplimentară în 2008, dar apoi dezvoltarea pe Stranded II a fost abandonată în favoarea lucrărilor la Counter-Strike 2D. După un timp, codul sursă de Stranded II a fost lansat sub GNU General Public License, dar unele zile mai târziu, Peter Schauss schimbat licența codului sursă a Creative Commons CC-BY-NC-SA.

În comparație cu precursorul său, irecuperabile II are o grafică îmbunătățită și mai multe elemente, unelte și arme. De asemenea, Stranded II are acum o campanie cu o poveste întinde pe o călătorie de mai multe insule. Principiile fundamentale joc a rămas aceeași.

În plus, Stranded II are capacități de scripting și, prin urmare permite crearea de hărți scriptate. Acest lucru permite creatorilor harta să includă narațiunile în poveștile lor prin utilizarea de dialoguri caracter, quest-uri, evenimente scriptate sau scene taiate.

Un obiectiv de Stranded II a fost de a permite o creație ușoară de modificări prin utilizarea de aceste script-uri și fișiere editabile definiție obiect. Mods creat-comunitare, fie extinderea gamei de produse disponibile ("Extinderea Mod", "Massive Mod") sau de a lua scenariul de joc în alte locuri ("Lost in Space"). Noile elemente, precum și noile posibilități de a combina aceste permite jucătorului pentru a descoperi mecanica jocului din nou, creșterea ratei reluarea.
Din 2012, Peter Schauss a început să lucreze pe un alt continuare, Stranded III. [3] Nu va fi un sprijin multiplayer care va fi o parte din Unreal Software Gaming Network (USGN), care este utilizat pentru Counter Strike 2D și masacru concursului. [4]

Nu există nici o versiune mobilă planificate, dar există posibilități de dezvoltare care odată Mobile versiunea de PC este lansat va avea loc.
                                                                        Tradus cu ajutorul Google Translate
                                                                        Sursa:Wikipedia 

Pagină oficială:-

Link de download:https://www.4shared.com/rar/RWPrS4E7ba/Stranded_Deep_x64_-_Games7Free.html


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site