joi, 20 august 2015

Just Case 2

Posted by Kepler on 20:30:00

Am revenit cu un nou joc de tip Open-World:Just Case 2

Just Cause 2 este un joc video de acțiune-aventură 2010 open-world dezvoltat de Avalanche Studios, publicat de Eidos Interactive, [2], și distribuite de către Square Enix. Este sequel la jocul video 2,006 Just Cause. [3] [4]

Just Cause 2 folosește motorul Avalanche 2.0, o versiune actualizată a motorului utilizat în Just Cause. [4] Jocul este stabilit pe insula fictiv de Panau, care se află în Asia de Sud și se referă la 400 de mile pătrate (1,000 km2) de teren. [5] Rico Rodriguez se întoarce ca protagonist, cu scopul de a răsturna pe dictator rău Pandak "Baby" Panay și se confrunte cu fostul său mentor, Tom Sheldon. [4]

După eliberare, Just Cause 2 a fost întâlnit cu reacție critică pozitivă, cu laude fiind îndreptate la-deschis sa încheiat natura jocului, design lume, coloană sonoră și gameplay-ul mecanica, precum și pentru a fi o imbunatatire fata de predecesorul sau. Critica a fost regizat la povestea jocului și vocea care acționează. Just Cause 2 a fost, de asemenea, un succes comercial, de vânzare de peste 6 milioane de exemplare din septembrie 2013.

Just Cause 2 este disponibil pe PlayStation acum și pot fi transmise la PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita și alte dispozitive compatibile. Acesta va fi inclus cu Just Cause 3 pe Xbox One pentru o perioadă limitată de timp, prin compatibilitate.

Jucătorul este liber să cutreiere lumea deschide jocului, nu a trebui să se concentreze pe povestea jocului. Progresul în joc se măsoară cu Haosul, care este câștigat prin completarea misiuni, distrugerea proprietății publice, colectarea de elemente de facțiuni și ajungând la 100% finalizare în așezări și baze militare. Chaos deschide noi misiuni de agenții și preluări Stronghold. Haos și Stronghold preluărilor extinde zona de fracțiunile "de influență, care deblochează misiuni fracțiunii și provocări rasă.

Inițial, jucătorul trebuie să achiziționeze arme și vehicule în domeniu. La începutul jocului, jucătorul se confruntă cu un furnizor de pe piața neagră, la care arme și vehicule pot fi achiziționate, cu o opțiune pentru a le-au livrat la locația jucatorului prin intermediul elicopter. Ca mai mult haos este câștigată, arme suplimentare, vehicule, și opțiunea de extracție vor fi disponibile pe piața neagră. Toate arme și vehicule pe piața neagră au parametri care pot fi modernizate în mai multe etape, prin construirea upgrade-uri de arme și vehicule cu componente gasita lumea jocului. Există peste 2000 de piese care jucatorul poate dobândi. [6]

Caracteristici notabile ale Just Cause 2 includ cârlig grappling, care oferă jucătorilor posibilitatea de a lega obiecte reciproc. De exemplu, într-un vehicul urmărire de mare viteză, jucatorul poate folosi cârligul grappling pentru a atașa un vehicul urmărește la pământ, fortandu-l pentru a opri și de multe ori flipping sau rotirea vehiculului provocând daune la ea. Cârligul îl marca, de asemenea, permite jucătorului să se tragă, și țineți pe obiecte cum ar fi pereți sau elicoptere. În plus, jucătorul are o parașută care este intotdeauna gata pentru a fi desfășurate, chiar dacă acesta a fost implementat și aruncate doar momente înainte. Acestea se pot combina cu cârlig și folosit ca o metodă rapidă de transport.

Inteligența artificială utilizează un sistem de planificare care permite dușmani pentru a efectua diverse acțiuni. Dușmani pot folosi mediul în avantajul lor, ținând capacul în spatele obiectelor și adaptarea la obiectele din jurul lor. Elemente suplimentare includ gameplay vertical cu ajutorul unui cârlig grappling și parașutism manevre. Există un sistem de deformare în timp real și componentele individuale se poate desprinde de la vehicule. Versiunea PlayStation 3 a jocului permite utilizatorului de a capta videoclipuri cu gameplay și, fie se exporta în XMB sau încărcați-l pe YouTube din cadrul jocului. [7]
Just Cause 2 este setat la patru ani de la prima Just Cause, cum Rico Rodriguez, unul dintre agenți principale ale Agenției, este scăzut în Panau, o națiune fictiv insulă distopic în Maritime Asia de Sud. Fost aliat al Statelor Unite un, Panau este condusă de Pandak "Baby" Panay care instituie o dictatură dură, opresiv și taie toate legăturile cu Statele Unite din cauza opiniilor sale anti-americane. Misiunea Rico este de a elimina Panay din funcție, precum și urmări în jos și-l asasineze vechiul său mentor, Tom Sheldon, care temerile agenției a intrat rogue după dispar în timpul schimbării de regim. În scopul de a găsi Sheldon, aliați Rico se cu cele trei bande dominante criminale de pe insula: de gândaci, un sindicat al crimei organizate, secerători, o miliție Socialist insurgent și ular Boys, un grup rebel ultranaționalist care îmbrățișează tradiționalism și se opune influența străină . [8] El adună suficiente informații pentru a urmări în jos Sheldon, care arată nu numai că a fost de instrumentare o conspirație mai mare în spatele Panau, dar că el este, de fapt, "Sloth Demon", dealerul Black Market, care de multe ori solicită Rico pentru a oferi informații pe bandele și care cheamă la Rico fie prevăzute cu arme și vehicule. Rico stabilește că Sheldon nu a trecut necinstiți, și Sheldon îi spune să continue provocând haos pe Panau în timp ce el explică situația Agenției.

După compensare totul, Sheldon cere Rico face rapid drumul său pe la ascunzătoarea lui. Ei l-au spun că Jade Tan, un activ Agenția misterios pe care la întâlnit mai devreme Rico, a fost prins în baza militară Panay lui, și trebuie să fie torturat și ucis, eventual, fără discuție. Rico ei salvează, și distruge baza unde este deținut. Cu toate acestea, Jade este livrat într-un camion și o flotă de persoane înarmate încearcă să facă o evadare de-a lungul unui lac înghețat. În drum, un submarin nuclear iese din gheață, dar Rico deturneaza camion care transportă Jade, și sunt atât de transportat de siguranță de către Sheldon și Rico lui handler misiune Kane. Mai târziu, Jade arată că Gândaci, Reapers, și Ular Boys sunt în secret fiind susținute de binefăcători din Rusia, China, și Japonia respectiv într-un efort de a aduce în jos Panay, și Rico și Sheldon întreb ce națiunea mici, care este Panau are, care este în măsură să atragă astfel de superputeri dominante. Cu toate acestea, Rico și Sheldon urmări în jos ofițerilor de informații externe menținerea legăturii cu facțiuni și să le asasineze. La scurt timp după, insula este în mijlocul atât de mult haos încât Panay este forțat să părăsească capitala și să se refugieze în baza militară fortificate. Nominalizeze ajutorul facțiuni, fie că este vorba de Boys Ular, secerătorilor sau gândaci, Rico atacă ascunzătoarea Panay, dar toți urmașii Rico sunt uciși în timpul raidului. Panay este aparent ucis în timpul asaltului de Karl Blaine într-o crimă-sinucidere, și Rico descoperă că Rusia, China, Japonia, și SUA s-au luptat în secret peste Panau pentru aprovizionarea de petrol, care se presupune că este cel mai bogat din lume.

Cu Panay mort, situația din Panau se transformă într-un free-for-all ca națiuni străine lupta pentru a solicita uleiul. Rusia, China, Japonia și trimite o flotă de supertankers la Panau, în timp ce SUA începe codare forțelor militare pentru a apăra insula. Rico este însărcinată cu deținerea de pe supertankerele până la sosirea întăriri. Cu toate acestea, un submarin nuclear suprafete de la mare. Rico investigheaza submarin și descoperă Panay, care este încă în viață, dar rănit de atac sinucigaș Karl Blaine lui. Panay purcede la foc patru rachete nucleare la Rusia, China, Japonia, și SUA, dar hainele lui este agățat accidental pe unul dintre rachete și el este tras pe cu ea. În căutarea, Rico graifere pe unul dintre ei și atât bărbaților, cât luptă în aer ca Rico dezarmeaza fiecare rachetă. În cele din urmă, pe de rachete SUA-legat, ace Rico Panay în miezul rachete expuse și reprograms computerul de direcționare înainte sărind de siguranță. Racheta finală schimba cursul și explodează pe câmpuri petrolifere Panau lui, omorând Panay și distrugerea rezervelor de petrol Panau lui. Rico reuneste cu Sheldon, Kane și Jade, care exprimă nemulțumirea acestora la această decizie ca uleiul a fost în valoare de miliarde, dar Rico explică faptul că uleiul nu este în valoare de moarte de peste, iar acum că e distrus, orice interes în Panau vor fi pierdute, prevenind un război între superputeri și economisesc nevinovați de pe insula. Sheldon este de acord, și asigură Rico că un președinte SUA-friendly va fi instalat pe Panau, și că națiunea va fi monitorizată îndeaproape. Grupul ridica paharele, la prieteni buni, și un loc de muncă bine facut.
Pagina Oficiala:-
Link de download:http://fullypcgameslinks.blogspot.ro/2013/09/just-cause-2-pc-game.html Nu sunt sigur ca merge dar e gratis aici.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site