joi, 20 august 2015

Dead Island

Posted by Kepler on 20:18:00

Am revenit cu un nou joc horror.Nu il recomand celor care se tem de intuneric.

Dead Island este un joc de rol video de groază de supraviețuire 2011 acțiune dezvoltat de dezvoltator polonez Techland si publicat de studio german Deep Silver [6] pentru Microsoft Windows, Linux, OS X, PlayStation 3, Xbox 360. Acesta și este centrat pe provocarea de supravietuire o insulă lume deschisă infestate-zombie, cu un accent major asupra lupta corp la corp.

A fost anunțat inițial la E3 2006, [7], dar a fost împins înapoi la 2011. A fost lansat la 6 septembrie 2011 în America de Nord, 09 septembrie 2011, în regiunile PAL și 20 octombrie 2011 în Japonia. O expansiune stand-alone, Dead Island: Riptide, a fost lansat în 2013. A spin-off, Escape Dead Island, a fost lansat la data de 18 noiembrie 2014. O continuare, Insula Dead 2, este setat pentru a fi lansat în 2016.
Dead Island oferă o lume deschisă aparent roaming, împărțit pe zone relativ mari, și a jucat dintr-o perspectivă first-person. Cele mai multe dintre gameplay-ul este construit în jurul luptă și quest-uri de completare. Dead Island este un joc de acțiune role-playing și folosește gameplay-bazată pe experiență. Jucătorul câștigă XP prin completarea sarcinilor și uciderea dușmani. La nivelare în sus, câștigurile jucătorului sănătatea și rezistență, și poate investi un punct de calificare într-un copac de calificare și nivelul de sus unul dintre abilitățile lor.

Combat este realizată prin intermediul fie atacurilor fizice sau prin utilizarea de arme corp la corp și arme de foc. Arme corp la corp sunt accentuate [8], până la punctul că armele de foc nu sunt disponibile pentru primul trimestru al jocului, și constau din arme contondente și lamă. Arme corp la corp poate fi, de asemenea, aruncate la obiective în orice moment al jocului. Armele sunt generate și poziționate în locații prestabilite, precum și a constatat la unele inamici aleatoriu; au statistici unice, care sunt, în general, în funcție de nivelul actual jucatorului. Fiecare armă poate fi upgradat de trei ori pentru a crește statistici sale, și cele mai multe arme pot fi "modded" - personalizate bazate pe un plan pentru a adăuga caracteristici speciale, cum ar fi cuie sau lame electrificate, și otravă [8] Aceste arme vor uza de. utilizarea constantă și necesită reparații și utilizarea atentă.

Există, de asemenea, un bar rezistență, ceea ce înseamnă că, după o sumă set de acțiuni fizice, cum ar fi rularea, jumping, sau batante o armă, personajul trebuie să se oprească să-și recâștige lui sau bar ei rezistență, ceea ce înseamnă că au o luptă cu un nivel ridicat zombie va duce la tine de multe ori pe punctul de a rezistenta si omorat. Jocul are "speciale" de clasă zombi, care sunt mai puternice decât zombie dotare standard. [9] Jucătorii trebuie să folosească lanterne în zonele întunecate și în timpul secțiuni pe timp de noapte, adaugand suspans. [10]

Zombies în joc au diferite abilități, cum ar fi Walker fiind zombie stil Romero și infectate fiind de 28 de zile mai târziu stilul de funcționare zombi. Există și alte zombi speciale fiind Left 4 stil mort.
Dead Island are loc pe fictiv (bazat pe o insulă adevărată lângă Papua Noua Guinee) insula Banoi, o, destinație statiune tropicale luxuriante situat în largul coastei de Papua Noua Guinee. În noaptea după o petrecere de profil înalt, cele patru personaje principale (denumit în continuare "supraviețuitori"); rapper Sam B., recepționer la hotel și spion pentru guvernul chinez Xian Mei, fostul fotbal stele Logan Carter, și ofițerul de poliție ex Purna-se trezit de o voce asupra sistemului interfon urgență orientându-le să evacueze hotel. Ei descoperă că majoritatea populației au fost depășite de o plagă contagioasă și infecțioasă, transformându-le în creaturi, mâncătoare de carne psihopatice. Pe scurt depăși de unul dintre cei infectați, ei sunt salvați de salvamar John Sinamoi. Cele patru supraviețuitori descoperi că ele sunt aparent imun la infectie, si cu "Vocea" din contact, supraviețuitorii au sarcina de Sinamoi pentru a încerca și de a găsi provizii si sa contactati lumea exterioară. Așa cum devine evident că stațiunea nu are suficiente provizii pentru a supravietui pentru mult timp, în loc să Sinamoi le-a călători în orașul de Moresby pentru a găsi ajutor. Supraviețuitorii ia de-a lungul Jin, fiica mecanic muscat care modifică o mașină blindată pe care o folosesc pentru a iesi din statiune.


O promovare încă oferind Xian Mei, unul din cele patru personaje jucabile, pe cale de a ataca un grup de zombi. Încă arată acest lucru în a treia persoană, în timp ce jocul se desfășoară într-o perspectivă first-person.
La sosirea în Moresby, după ce a luat în jos un nou special infectat cunoscut sub numele de Ram, supraviețuitorii ajuta un Holdout la o biserică baricadat. Regizat întâi la secțiunile bogate ale orașului, au raid în cele din urmă un supermarket sub controlul unor bande "raskol", apoi de salvare Jin după ea încearcă să ofere livrările către un alt facțiune raskol în secția de poliție abandonat, înfuriindu Sam B. La întoarcerea lor de a statiunea, supraviețuitorii contact cu "Vocea"; el se identifică drept colonelul Ryder alb, un Banoi Island Defense Force (BIDF) comandant, prins în prezent într-o închisoare de înaltă securitate situat pe o insula indepartata, accesibile numai prin jungla. El afirmă că, din cauza imunității personajelor, el poate fi capabil de a crea un leac / vaccin, și, la rândul salva soția sa mușcat. Alb direcționează supraviețuitorii în junglele din Banoi având le găsi un traficant pe nume Mowen care poate ajunge la închisoare.

Mowen ziduri din piatră supraviețuitorii de pe închisoare, dar nu să le ia la un laborator studia ciuma. Cercetatorii nu determina infectia zombie este o mutație de Kuru care provine de la populația indigenă. La porunca lor, supraviețuitorii colecta o mostra de tesut de la o mumie pentru a examina mai bine forma pre-mutatie de Kuru și de salvare o femeie nativ, Yerema, care a fost pe cale de a fi sacrificat de tribul ei.

Mowen în cele din urmă de acord să ia supraviețuitorilor la închisoare. După supraviețuitorii finaliza pregătirile el și Jin cerere, se grăbește înapoi la laborator, atunci când rapoartele Vocea ceva a mers prost; ei găsesc zombie oamenii de stiinta au studiat au fost lansate accidental, cu doar Yerema încă în viață. Salvarea și regăsirea Yerema ceea ce pare a fi un vaccin prototip, supraviețuitorii trece pe insula închisoare.

Supraviețuitorii ajuta inițial deținuților care au supraviețuit să se înarmeze în schimbul pentru a ajunge la alb, dar în cele din urmă atunci când alb-le contactele din nou, el îi îndeamnă să renunțe prizonierilor și treceți la el. Holdout deținuților cade în cele din urmă, și Mowen moare ajuta Jin și Yerema scăpa de zombi. Ca supraviețuitorii sunt pe cale de a ajunge la alb, cu toate acestea, ele sunt lovit cu un gaz knock-out în interiorul lift lor. Trezit de un prizonier tehnologie savvy nume Kevin, ei află că Albă a furat vaccin și sunt avertizați că, cu ea în posesia sa, pe care intenționează să fugă cu soția sa și de apel într-o grevă nuclear a curăța insula.

Racing la heliport pe acoperiș, supraviețuitorii se trezesc deținute de alb sub amenințare cu arma. Jin, dezgustat de planul White, eliberează soția acum zombified-White de la restricțiile ei, și ea musca colonelul albă pe încheietura mâinii. Alb ucide soția lui Zombified și șutează Jin mort, apoi se injectează cu vaccinul, doar pentru ca acesta să accelereze și amplifica propria mutație. Supraviețuitorii ucide alb, apoi în cele din urmă să scape Banoi cu elicopterul lui Kevin intonează că lucrurile nu vor mai fi la fel.

Două săptămâni înainte de izbucnirea, Ryder alb, un colonel în armata australiană, este intervievat de un ofițer de comandant; el este prezentat cu obiective care a fost întrebat dacă el ar ucide fără îndoială, de acord cu toate, inclusiv, după unele ezitări, soția lui Emily. Doi oameni a vedea nota de interviu acest lucru a avut-l mutat la Banoi, în cazul în care Emily, de asemenea, lucrează, și speculeaza ca "el nu va apăsați butonul din cauza ei."

La izbucnirea zombie, White supravegherea bombardarea podurilor pentru a incetini infecția, dar elicopterul sa prăbușit în Moresby când co-pilot se transformă. Avertizat că podul principal în Moresby rămâne intact, el continuă să recupereze taxele de demolare din Raskols și desfășoară demolarea însuși. De-a lungul a este contactat de Emily, care a luat adăpost în interiorul închisorii, cu ajutorul unui om cunoscut sub numele de Kevin.

La extragerea din Moresby, Ryder aude de la Emily că ea a fost muscat de unul dintre pacientii ei zombified. Indiferent motive ei să plece ei, el sa lăsat la închisoare, intenția de a salva soția sa înainte de a comanda un atac nuclear să curețe insula. Până în momentul Ryder ajunge Emily a devenit aproape. Kevin apoi contactele Ryder prin interfon, oferindu să-l ajute, de asemenea. Când se întâlnesc, totuși, Ryder identifică Kevin ca Charon, un afiliat-terorist notoriu hacker. Cu toate acestea, cu alte opțiuni, el urmează instrucțiunile lui Charon pentru a restabili alimentarea de urgență și pentru a găsi antibiotice pentru Emily, lupta cu prizonieri armate scăpat. Charon spune, de asemenea, Ryder are supraviețuitori pe drum cu un antidot.

După administrarea antibioticului la Emily, Charon îi anunță că un grup de prizonieri au fost apropie de represalii în pentru cei care Ryder uciși în scopul de a obține la tetraciclină. Cu prizonierii morți, Ryder a călătorit la camera de control în blocul C și sa întâlnit cu Charon. Ca se apropie Ryder Charon, el descoperă că Charon a fost în spatele moartea a oamenilor de stiinta, inclusiv Dr. West, de la Laboratorul dar ascunde suspiciunea lui. El este apoi instruit să îndepărteze zombie din camera de duș în blocul C, atunci când ajunge Eroilor. Cu camera de dus este deviată, Ryder utilizate canale pentru a reveni la control. În timp ce trage cu urechea la conversația lui Charon cu grupul (personajele principale), el descoperă că Charon a fost dându-se drept el (Vocea). Din furie, Ryder ameninta sa-l omoare pentru a pune în pericol Charon Emily și făcându-l trădeze țara sa. Charon apoi îl asigură că grupul avea "antidotul" și că nu vor avea încredere Eroilor nici Ryder sau Charon în cazul în care este dezvăluit faptul că ei nu au fost niciodată de fapt vorbind la Ryder. Charon instruiește apoi Ryder a stoca knock-out de gaz deasupra ascensorului lift care grupul va folosi în scopul de a fura antidotul de la ei pentru a evita să facă orice negocieri. După introducerea gazului și revenirea la camera de control, Charon și Ryder urmăriți Eroilor trece de la gaz. Înainte de a pleca pentru a prelua gazul, Ryder distruge calculatorul în camera de control, în scopul de a preveni Charon de la tragerea de pe orice mai trucuri. El blochează apoi Charon în camera de control și îi spune că el va merge obține antidotul pentru Emily. Charon apoi a răspuns la Ryder declarând că antidotul va funcționa doar pe oameni care au fost doar în stadiile incipiente ale infectiei in timp ce Emily era deja trecut de primele etape. Zguduit de cuvintele sale, Ryder a fugit să se întoarcă la Emily în unitatea de terapie intensiva. Cu Ryder plecat, Charon arată că el a avut o carte de-cheie de rezervă ascunsă și-i taunts care să ateste că Ryder ar fi trebuit să-l omorât atunci când a avut ocazia.

Ti-e frica de a fi prea târziu, Ryder colectate antidotul din grupul și frenetic luptat prin nenumărate valuri de zombi să se întoarcă la Emily. După găsirea Emily, ea a devenit deja un infectat. Ryder apoi promite să facă o antidot completă din ser și aduce Emily pe acoperiș, unde descoperă că Charon a transformat grupul împotriva lui. Jin apoi eliberează Emily să atace Ryder, forțându-l să-i și jin ucide în represalii. Apoi se injectează cu antidotul doar pentru a descoperi că antidotul a fost de fapt o versiune îmbunătățită a ciumei care îl transformă într-un puternic infectate speciale. El este apoi ucis de grupul care a fugit să siguranței pe elicopter Ryder lui după aceea. Este dezvăluit faptul că Charon planurile cu privire la utilizarea Yerema astfel cum a solicitat Dr. West, "un timebomb de mers pe jos" pentru a răspândi ciumă, ca el arată un rânjet pe față.
Pagina oficiala:-
Link de download:http://store.steampowered.com/app/91310/?l=romanian Costa 20 de euro.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Search Site